Вандали в Одесі: зіпсовано майже 250 елементів благоустрою в міських парках

Навмисне псування і знищення міського майна тягнуть за собою кримінальну відповідальність

З початку року в Одесі зафіксовано значне пошкодження міських паркових меблів. Згідно з даними Комунального підприємства “Міськзелентрест”, невідомі особи завдали шкоди 128 лавам та 122 урнам, що розташовані у міських парках і скверах. Випадки вандалізму включають руйнування та розмальовування садових меблів, а також пошкодження дитячих майданчиків, які також перебувають на балансі підприємства.

Співробітники “Міськзелентрест” регулярно проводять ремонтні та відновлювальні роботи, намагаючись усунути наслідки вандалізму. В рамках підготовки до весняного сезону також заплановано оновлення міського благоустрою: передбачається пофарбувати 1733 лави та 874 урни для підтримання естетичного вигляду паркових зон.

Міська влада закликає громадян берегти міське майно та сприяти збереженню чистоти та порядку в громадських місцях, нагадуючи про спільну відповідальність за збереження міського середовища.

Раніше “Коментарі” писали, що вандали пошкодили чотири лампи освітлення та залишили надписи на стінах підземного переходу. Так, під час планового огляду працівники КП “Одеське електротехнічне експлуатаційно-монтажне підприємство” виявили акт вандалізму в підземному переході, розташованому за адресою: вул. Дальницька, 58. Про це повідомили в Одеській мерії. 

Нагадаємо, що вночі невідомі вандали в черговий раз пошкодили електричний підйомник для людей з інвалідністю, що знаходиться в одному з підземних переходів на Привокзальній площі в Одесі. Про це повідомили в Одеській міській раді. В мерії зазначили, що випадки вандалізму стосовно цих приладів повторюються майже кожного тижня. Цього разу злодії навмисно вирвали кабелі та скрутили попереджувальні ліхтарі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися