Романтична втеча до Одеси: правоохоронці розшукали 14-річну дівчинку, яка втікла з дому

Матері підлітка загрожує адміністративна відповідальність

На Одещині правоохоронці розпочали спеціальну операцію з пошуку неповнолітньої, яка зникла після зустрічей з хлопцем із іншого міста. Мати дівчини помітила відсутність доньки близько 4 ранку та негайно звернулася до поліції. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За словами мати, протягом останніх двох діб дівчина проводила час зі своїм другом. Поліцейські негайно почали розшукові заходи, поширивши інформацію серед територіальних підрозділів Одещини та на офіційних вебресурсах. Детальний аналіз записів вуличних камер відеоспостереження дозволив встановити, що дівчина самостійно вирушила до Одеси приміським потягом.

На залізничному вокзалі в Одесі неповнолітню зустрів співробітник ювенальної превенції, який провів з нею профілактичну бесіду. Під час розмови було виявлено, що романтична подорож з хлопцем була необдуманою та могла мати серйозні наслідки.

“Дівчина разом з хлопцем поїхала в Одесу, не замислюючись, що романтична подорож могла мати непередбачувані наслідки. Ми провели з нею профілактичну бесіду про неприпустимість подібних дій. А відносно матері склали і скерували до суду адміністративні матеріали за неналежне виконання обов'язків щодо виховання дитини, що передбачено ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення”, - повідомив старший інспектор ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Роман Сітарчук.

Раніше “Коментарі” писали, що інспектори патрульної поліції розшукали хлопчика, який зник. Подія трапилась учора у Хаджибейському районі міста. Патрульні отримали повідомлення про зниклого 7-річного хлопчика. Стурбована бабуся розповіла, що під час прогулянки вона на хвилину відволіклася від онука, й він пропав з поля зору. Таке трапилося вперше. Жінка попросила допомогти розшукати дитину. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися