В Одесі бабуся загубила внука під час прогулянки: що сталося

Інспектори патрульної поліції допомогти пенсіонерці знайти дитину

Інспектори патрульної поліції розшукали хлопчика, який зник. Подія трапилась учора у Хаджибейському районі міста. Патрульні отримали повідомлення про зниклого 7-річного хлопчика. Стурбована бабуся розповіла, що під час прогулянки вона на хвилину відволіклася від онука, й він пропав з поля зору. Таке трапилося вперше. Жінка попросила допомогти розшукати дитину. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Інспектори дізналися про зовнішність хлопчика та розпочали пошуки.Обстежуючи прилеглі території, правоохоронці знайшли маленького втікача на сусідній вулиці. Як виявилося, малий вирішив піти погратися на кращий майданчик.

На щастя, дитина не постраждала тож патрульні повернули його жінці. Бабуся подякувала інспекторам за допомогу та пообіцяла в разі необхідності ретельніше приглядати за онуком.

Крім того, в Одесі розшукали 16-річну дівчинку, яка посварилася з мамою та втекла з дому. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. Цієї ночі мати підлітка звернулася до поліції та повідомила, що раніше донька не зникала, але вчора ввечері після сварки з нею пішла з дому і не повернулась.

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині поліція знайшла 13-річну жительку Білгород-Дністровського району, яка пішла з дому після сварки з рідними. Дівчинку було виявлено у сусідньому селі, за 15 кілометрів від її дому, та вона зараз повернулася до сім'ї. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Джерело: https://od.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися