В Ізмаїлі чоловік після звільнення з в'язниці пограбував жінку: подробиці

Чоловіку загрожує щонайменше сім років ув’язнення

В Ізмаїлі, Одеської області, жінка, прогулюючись містом, стала жертвою грабіжника, який незаконно заволодів її смартфоном та сумкою з особистими речами та грошима. Загальна сума збитків склала трохи більше семи тисяч гривень. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Після звернення потерпілої до Ізмаїльського районного відділу поліції, правоохоронці швидко відреагували, виявивши викинуті ключі та сумочку неподалік місця події. Детальне розслідування та ряд оперативно-розшукових заходів дозволили оперативно знайти правопорушника — місцевого жителя, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі за скоєння подібного злочину.

На правопорушника було складено протокол за ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України", і йому загрожує щонайменше сім років ув'язнення за повторний злочин. Викрадений мобільний телефон було вилучено, але викрадені гроші зловмисник вже встиг витратити.

“Під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури ми повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану. Наразі слідчі клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років”, - розповів старший слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Валентин Янков.

В Одесі чоловік вдарив жінку та відібрав у неї сумку з грошима. Наразі одеські поліцейські розшукали та затримали правопорушника. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.  Інцидент стався на Семена Палія.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися