В Одесі жінка стала жертвою грабіжника, який відібрав сумку після побиття

За скоєне чоловіку загрожує ув’язнення

В Одесі чоловік вдарив жінку та відібрав у неї сумку з грошима. Наразі одеські поліцейські розшукали та затримали правопорушника. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Інцидент стався на Семена Палія. Чоловік, помітивши у перехожої шкіряну сумочку, вирішив заволодіти її вмістом. Він догнав жінку, застосував до неї фізичну силу, ударивши кілька разів, а потім силоміць забрав сумку та втік з місця події.

Потерпіла негайно звернулася за допомогою до третього відділення поліції Одеського району, повідомивши про напад невідомого, який силою відібрав у неї сумочку з грошима, завдавши таким чином збитків на суму понад 22,5 тисяч гривень.

У результаті оперативних заходів правоохоронцями було встановлено особу злочинця. Це виявився місцевий мешканець, раніше засуджений у 2022 році за скоєння грабежу до чотирьох років ув’язнення з іспитовим терміном два роки. Було виявлено, що після крадіжки він позбувся сумки, а викрадене майно розтратив.

“Під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси поліцейські повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану. За нашим клопотання суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років”, - розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Аніта Кісенко.

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Одещини, який побив дев’ятимісячного сина співмешканки, бо заважав спати. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися