Смертельна ДТП на трасі Київ – Одеса: вантажівка збила жінку

Жінка перебігала дорогу в невстановленому місці

На трасі Київ – Одеса трапилася автопригода, внаслідок якої загинула жінка. Поліція встановлює подробиці цього трагічного інциденту. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

За попередньою інформацією, водій автопоїзда, що рухався поблизу села Малинівка в Березівському районі, наїхав на місцеву мешканку, яка намагалася перебігти дорогу у невстановленому місці, неподалік від пішохідного переходу.

Жінка отримала тяжкі травми і на жаль, загинула на місці пригоди. Правоохоронці вже перевірили водія на предмет сп'яніння, і виявили, що він був тверезий.

Наразі працюють слідчо-оперативні групи з розслідування дорожньо-транспортних подій та місцеві поліцейські. Питання внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань розглядається щодо порушення правил безпеки дорожнього руху, яке призвело до смерті потерпілої, відповідно до частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Поліція продовжує з'ясовувати обставини цієї автопригоди та закликає всіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил та бути особливо обережними на дорозі.

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 

В невеликому селі Муравлівка Саф’янівської громади Ізмаїльського району сталася автопригода, яка призвела до серйозних травм для трьох жінок. Водійка автомобіля “Opel” втратила контроль над машиною та зіткнулася з деревом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися