В Одесі сталася серйозна автопригода: зіткнулись три авто

Внаслідок ДТП троє людей отримали травми

Учора, 14 березня, на Люстдорфській дорозі в Одесі сталася серйозна автопригода. В результаті ДТП двоє людей отримали травми. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередніми даними слідчо-оперативної групи ГУНП в Одеській області, водійка автомобіля Smart не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася з автомобілями Toyota Camry та Toyota Rav4, які рухалися в зустрічному напрямку.

Обидва водії транспортних засобів, які потрапили в аварію, були госпіталізовані з травмами. У кермувальниці Smart діагностували закритий вивих стегна, а водія Toyota Camry - політравму та забій передпліччя. Всі водії були тверезі під час пригоди.

Наразі поліцейські працюють над встановленням повних обставин аварії. Також розглядається питання щодо внесення відомостей до реєстру досудових розслідувань щодо порушення правил дорожнього руху, яке спричинило середньої тяжкості тілесні ушкодження потерпілим.

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 

В невеликому селі Муравлівка Саф’янівської громади Ізмаїльського району сталася автопригода, яка призвела до серйозних травм для трьох жінок. Водійка автомобіля “Opel” втратила контроль над машиною та зіткнулася з деревом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися