Смертельна поїздка: п'яна водійка з Одеського району вбила співмешканця

Допустима норма алкоголю була перевищена майже в 11 разів

Жахлива аварія, що призвела до смерті одного з мешканців села Вовківське, мала місце наприкінці минулого року. За підозрою у цьому злочині зараз стоїть жителька Доброслава. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За відомостями поліції, жінка, була п’яна, коли керувала автомобілем "ВАЗ", і не впоралась з керуванням, що призвело до зіткнення з придорожнім деревом. Її співмешканець отримав серйозні травми, внаслідок яких помер кілька днів пізніше.

Перевірка на алкоголь в організмі показала, що рівень алкоголю в крові жінки перевищував допустиму норму майже в 11 разів.

Поліція розпочала кримінальне провадження, а експертизи транспортного засобу та інші докази були зібрані для подальшого розслідування.

Після отримання висновків експертів і зібрання необхідних доказів, поліцейські повідомили водійці про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху та спричиненні смерті. Її чекає відповідальність перед законом, яка може включати позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, поки триває розгляд справи.

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 

В невеликому селі Муравлівка Саф’янівської громади Ізмаїльського району сталася автопригода, яка призвела до серйозних травм для трьох жінок. Водійка автомобіля “Opel” втратила контроль над машиною та зіткнулася з деревом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися