Аварія на трасі Одеса-Рені: водій вантажівки отримав підозру у смертельній ДТП

Пішохід переходив дорогу в невстановленому місці

У Білгород-Дністровському районі на трасі Одеса – Рені сталася трагедія через порушення правил дорожнього руху. Водій вантажівки на смерть збив пішохода. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.  

Під час досудового розслідування встановлено, що водій вантажівки "VOLVO" з Ізмаїльського району перевищив швидкість і не був уважним на дорозі. У результаті він збив пішохода, який перетинав проїжджу частину у невстановленому місці. Жертвою став місцевий мешканець, що отримав численні травми та загинув на місці.

Водія перевірили на сп'яніння, і результат виявився негативним.

Поліція оголосила про підозру водієві за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті пішохода. За цим злочином йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років та позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці наголошують на важливості дотримання Правил дорожнього руху, зокрема на обмеженні швидкості у населених пунктах, обов'язку реагувати на перешкоди та уважному стеженні за дорожньою обстановкою.

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися