На трасі Одеса-Київ бензовоз зіткнувся із вантажівкою: є загиблий та поранений

Поліція розслідує обставини зіткнення вантажівок

27 березня, близько обіду, на трасі Одеса-Київ, неподалік від селища Любашівка, сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. За попередньою інформацією, водій бензовоза, рухаючись у напрямку Києва, внаслідок відсутності уваги зіткнувся з припаркованим на узбіччі вантажним автомобілем "MAN" з напівпричепом. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Внаслідок аварії один чоловік загинув на місці події, інший отримав травми та був доставлений до місцевої лікарні. Водій бензовоза не постраждав і за результатами перевірки на стан сп'яніння був визнаний тверезим.

На місці пригоди працювали представники слідчо-оперативної групи територіального підрозділу поліції, слідчі відділу з розслідування дорожньо-транспортних пригод, а також рятувальники. Відповідний відділ ГУНП в Одеській області вніс дані про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого).

Водію бензовоза було пред'явлено підозру. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на тривалий термін.

Питання про запобіжний захід для водія розглядається в суді. У рамках кримінального провадження призначені судові експертизи для встановлення всіх обставин події.

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 

В невеликому селі Муравлівка Саф’янівської громади Ізмаїльського району сталася автопригода, яка призвела до серйозних травм для трьох жінок. Водійка автомобіля “Opel” втратила контроль над машиною та зіткнулася з деревом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися