Смертельна ДТП біля Одеси: поліція розслідує аварію в Сухому Лимані

В Одеському районі зіткнулось два легкові автомобілі

Сьогодні, 3 квітня, близько 9 години ранку на автотрасі Нові Біляри – Одеса біля населеного пункту Сухий Лиман сталася трагічна аварія. За попередніми даними, водій автомобіля марки "ЗАЗ", виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу автомобілю "TOYOTA", який мав право першості, що призвело до зіткнення. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Водій "ЗАЗа" отримав смертельні травми на місці події. Водій TOYOTA був тверезим, його перевірили на наявність алкоголю в крові.

На дорозі працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод ГУНП в Одеській області та патрульна поліція.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України про порушення правил дорожнього руху, які призвели до смерті потерпілого. Автомобілі були поміщені на арештмайданчик для проведення експертиз. Слідство продовжує розслідування для встановлення всіх обставин аварії.

ДТП на Одещині 

Автомобільна аварія трапилась 31 березня на перехресті вулиць Семінарської та Середньофонтанської, у результаті якої постраждала місцева мешканка. За попередніми даними слідчо-оперативної групи ГУНП в Одеській області, водій автомобіля "Chevrolet Volt" здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переході, де не працював світлофор.

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися