У ДТП на Одещині постраждала дитина: поліція встановлює обставини

Дитину госпіталізували до лікарні з численними травмами

На автодорозі поблизу села Доброолександрівка сталася ДТП, у якій постраждав 13-річний хлопець. За попередньою інформацією, 35-річний водій автомобіля "Nissan" наїхав на підлітка, коли той перетинав дорогу у невстановленому місці. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Потерпілого доставили до лікарні швидкою допомогою. Лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, садна та гематоми на голові, а також закритий перелом ноги.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. Водія перевірили на стан сп’яніння, але він виявився тверезим.

Інцидент було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвело до тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Санкція статті передбачає штраф від 51 до 85 тисяч гривень, або виправні роботи строком до двох років, або арешт до шести місяців, або обмеження волі до трьох років з позбавленням права керування транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські закликають водіїв бути особливо уважними за кермом, особливо в умовах поганої видимості, а пішоходів переходити дорогу лише у передбачених місцях та використовувати світловідбивні елементи у темний час доби.

ДТП на Одещині 

На дорозі неподалік від села Нова Покровка в Ізмаїльському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, що призвела до травмування трьох осіб. За попередніми даними поліції, 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ" з села Кирнички в напрямку села Нова Покровка, втратив контроль через перевищення швидкості та врізався у дерево.

На трасі Одеса – Рені, у межах селища Хлібодарське, сталася серйозна аварія. За попередніми даними поліції, водій легковика "HYUNDAI", їдучи у напрямку Одеси, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою "ЗІЛ", що рухалась назустріч.

16 квітня, приблизно о 23:00 годині у селі Петропавлівка відбулася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, а друга потрапила до лікарні. 

У Білгороді-Дністровському водій "BMW", рухаючись дорогою поблизу Дністровського лиману, в районі гаражного кооперативу скоїв наїзд на 4-річного хлопчика, який катався на велосипеді. Маленького пацієнта доставили до лікарні з численними саднами, забоями голови та переломом ноги.

14 квітня, приблизно о 16:00 годині на трасі Київ – Одеса поблизу села Болгарка сталася жахлива автокатастрофа. За попередніми даними, автомобіль "Toyota", який рухався у лівій смузі до Одеси, зіткнувся з "ВАЗ", що намагався здійснити розворот на другорядній дорозі у напрямку Києва, не надавши переваги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися