Рятувальники пояснили, чому в Одесі відчувається запах гару

Неприємний запах відчувається в різних районах міста

ДСНС пояснила причину неприємного запаху паленого в Одесі. Як виявилося на "Полях зрощення" тліє очерет. За останні чотири доби вигоріло 16 гектарів, зараз тліють торф'яні шари, що спричиняє характерний запах по місту. На місці події чергують рятувальники.

Зазначимо, протягом минулого дня рятувальники міста та області 44 рази виїжджали на ліквідацію пожеж в природних екосистемах, які знищили понад 25 гектарів української землі. Внаслідок цих пожеж було зруйновано три житлові будинки та п’ять надвірних споруд, крім того, вогонь пошкодив два житлові та сім дачних будинків.

Пожежі на Одещині 

До Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Хаджибейському районі Одеси на вулиці 4-й Аеропортовський провулок. На місці події рятувальники виявили, що вогонь охопив окремо розташований склад зі взуттям.

Служба порятунку отримала повідомлення про пожежу, яка виникла на території будинку інтернату в селі Красносілка по вулиці Перемоги. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що загоряння сталося в окремо розташованій котельні. 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.

Читайте також