На Одещині вилучили фальсифікований алкоголь та тютюн на понад 600 тисяч гривень

На чоловіків очікує чималий штраф

У Одеській області співробітники територіального управління Бюро економічної безпеки  розкрили групу осіб, які займалися незаконною реалізацією тютюнових виробів без марок акцизного податку та фальсифікованого алкоголю. Зловмисники діяли через мережу місць роздрібної торгівлі на півдні області.


Про це повідомляє пресслужба БЕБ.


Детективи провели обшуки за місцем проживання фігурантів у Ізмаїльському районі, в результаті яких вилучили понад 7 тисяч пачок безакцизних тютюнових виробів та 500 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв. Орієнтовна загальна вартість вилученої продукції становить понад 600 тисяч гривень. За даними БЕБ, продукція незаконного виробництва реалізовувалася на півдні Одеської області.


Яке покарання чекає на “продавців”


Чоловікам повідомили про підозру за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Санкції статі передбачають покарання у вигляді  штрафу від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.


Також “Коментарі” писали, що правоохоронці затримали 30-річного чоловіка, який на своєму автомобілі перевозив понад 16 тисяч пачок незаконної підакцизної продукції та 15 літрів спиртних напоїв.


Нагадаємо, що співробітники Подільського прикордонного загону зупинили автомобіль Peugeot, де було виявлено понад 200 пластикових пляшок зі спиртними напоями коричневого кольору. Речовина була без документів та має сумнівне походження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися