“Кава з освітою”: в Одесі вчителі підготувати акцію до професійного свята

Заплановані також ярмарки і аукціони

Освітяни Одеського регіону готують до Дня Вчителя. Олена Буйневич, директор міського департаменту освіти та науки анонсувала, що цьогоріч вчителі прагнуть, щоб їх професійне свято було корисним для захисників. Також Буйневич нагадала, що у 2015 році освітяни допомагали із пристроями для опромінення крові, для шпиталю. Минулого року - апарати тимчасової фіксації кінцівок. 

“Ми хочемо, щоб наше професійне свято було корисним для Захисників. Щоб його святкували хлопці, які тимчасово не в строю. #ТеплаХвиля в одеських лікарнях - для них. Будуть варенички, будуть налисники, будуть солодкі смаколики”, - написала директорка.

Крім того, в місті проходитиме акція “Кава з освітою”. Її будуть пропонувати в окремих кафе або просто біля школи чи садочка. Також в цьому році заплановані  ярмарки і аукціони. З дитячими і дорослими сувенірами. Окремі лоти директорка публікуватиме на своїй сторінці у Фейсбук. 

“Ми прагнемо донести всьому світу, яких дітей і Воїнів виховала Одеса. Мій учень - мій герой, це про випускників одеських шкіл, які боронять Україну . Від одеських вчителів. Чекайте розповіді, фото і відео. Від  мене також”, - зазначила Буйневич. 

Нагадаємо, що в Одесі вчора відбулася нарада директорів шкіл міста, де обговорили нагальні питання щодо тих учнів, які паралельно навчають за кордоном. Про це повідомила директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич завітала до дитячих садочка міста з незапланованим візитом, аби перевірити якість харчування малечі. Так, чиновниця зазначила, що наразі в Одесі працює лише половина садочків, адже місткість укриттів не дозволяє усім відвідувати навчальні заклади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися