На Одещині прикордонники затримали ухилянтів, які “подорожували” до Молдови

Стосовно затриманих складено протоколи

Прикордонники Білгород-Дністровського загону в місті Татарбунари затримали чотирьох чоловіків, що намагалися незаконно перетнути державний кордон. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.
Як з’ясувалось, жителі Київської, Одеської та Сумської областей відшукали телеграм-канал з порадами про незаконний виїзд до Молдови. Ціна такої подорожі вартувала від 3 до 5 тисяч доларів США.
Отримавши інструкцію до дій, чоловіки прибули в населений пункт у контрольованому прикордонному районі та очікували подальших вказівок. Але, завдяки реалізації інформації прикордонних оперативників, подорож фоловерів telegram-каналу з "цікавою" назвою завершилась у прикордонному підрозділі.

“Стосовно затриманих складено протоколи за ст. 204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”, рішення за якими прийме суд”, - йдеться в повідомленні.
Невдалі спроби перетину кордону

Нагадаємо, прикордонники Подільського загону виявили 22-річного чоловіка, який спробував незаконно перетнути державний кордон на придністровському сегменті з Молдовою. Затримання стало можливим завдяки оператору безпілотника, обладнаного тепловізором, який виявив невідому особу поблизу села Розалівка Роздільнянського району.

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині біля кордону з Молдовою прикордонники затримали трьох порушників у рясах та одного у спортивному одязі. Під час з’ясування обставин виявилося, що із трьох “батюшок” лише один є кліриком, який належить до церкви з керівним центром в країні-агресорі – Росії. Саме він і забезпечив церковним вбранням двох своїх попутників.
“Коментарі” писали, що прикордонники Ізмаїльського загону, використовуючи передові технології, успішно затримали двох громадян України, які спробували незаконно перетнути державний кордон поблизу села Нагірне, неподалік від молдовського кордону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

14 січня 2024, 15:24

Неправильно пишете, эти граждане бегут от натурального фашизма в Украине, а ухилянты это как раз вся эта сволоч из мусоров, погранцов, депутан и ТЦКашников - вот кто обязан ехать на фронт и желательно в один конец !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися