В Одесі тимчасово змінюють маршрут тролейбуса № 10

Тролейбус № 10 може курсувати за зміненим маршрутом кілька днів

28 та 29 червня (або до завершення робіт) у зв'язку з ремонтними роботами буде змінено схему руху тролейбуса № 10, який курсує за маршрутом "вул. Інглезі – міст Пересип". Департамент транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради повідомив про такі зміни. 

Маршрут тролейбуса № 10

  • У напрямку до вул. Приморської: маршрут проходитиме від вул. Пушкінської через вул. Грецьку до вул. Рішельєвської, де буде кінцева зупинка.

  • У напрямку до вул. Інглезі: тролейбус рухатиметься від вул. Рішельєвської до Залізничного вокзалу, а далі - за звичним маршрутом.

Вартість проїзду на громадському транспорті в Одесі   

Якщо ви оплачуєте готівкою, вартість проїзду складе 8 гривень, але використовуючи свій смартфон для оплати, ви зможете скористатися знижкою і проїхати за 7 гривень. Для оплати через Приват-24, просто проскануйте QR-код, який розміщений в тролейбусах та трамваях.   Також, ви маєте можливість оплатити проїзд за допомогою додатку Транспод. Для цього, завантажте додаток на свій смартфон перед виходом на зупинку, та не забудьте увімкнути блютуз при скануванні свого квитка біля водія. 

Нагадаємо, міська рада Одеси призначила КП "Одесміськелектротранс" відповідальним за проведення проєктування та капітального ремонту трамвайної колії на узвозі Маринеска. У зв'язку із зсувами від навантажень, багатосекційні трамваї не курсуватимуть узвозом.

Крім того, у зв'язку з відсутністю водіїв для міського громадського транспорту в Одесі, КП "Одесміськелектротранс" оголошує безкоштовні курси для тих, хто хоче спробувати свої сили у новій професії — водія тролейбуса.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися