Стрілянина біля Привозу в Одесі: поліція з'ясовує обставини інциденту (ВІДЕО)

Учасники інциденту знаходяться у відділі поліції

Поліцейські Одеси розслідують обставини стрілянини, що сталася біля ринку Привоз. Учасники події наразі перебувають у відділі поліції для проведення перевірки. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП Одеської області. 

Під час переслідування ймовірного порушника правопорядку патрульними поліцейськими біля ринку Привоз виник конфлікт за участю перехожих. Група осіб намагалася перешкодити правоохоронцям, що призвело до штовханини, під час якої патрульному було розірвано формений одяг. У відповідь поліцейський здійснив попереджувальний постріл у повітря.


На місце інциденту було направлено додаткові наряди поліції під керівництвом керівництва ВП №2 Одеського районного управління поліції №1. Усі учасники конфлікту доставлені до відділу поліції для з'ясування обставин події та проведення необхідної перевірки.

Стрілянина в Одесі

На Французькому бульварі в Одесі, сталася серйозна сутичка зі стріляниною, яка привернула увагу поліції та закінчилася затриманням трьох осіб. Серед затриманих — двоє громадян Росії, які вже мали проблеми із законом, і один з них перебував у розшуку за звинуваченнями у вимаганні та викраденні людини.

Нагадаємо, в Одеському районі поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину з мисливської рушниці зі свого балкона. На щастя, ніхто не постраждав від цього інциденту. За цей вчинок чоловіка чекає до семи років ув'язнення.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися