Важливо

Траса Одеса – Київ наразі перекрита: в чому причина

Біля Умані впав пішохідний міст

На трасі Одеса — Київ обвалився міст. Він впав на вантажівку, що проїжджала під ним. 

Наразі відомо, що автопригода трапилася на 208 кілометрі траси М-05 Київ – Одеса, біля Умані. Водій дивом залишився живим. Наразі на місці події працюють правоохоронці. Рух у напрямку столиці перекрито. 

Попередньо відомо, що міст обвалився на проїжджу частину після зіткнення з вантажівкою, — повідомила у коментарі Суспільному речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк.

ДТП на Одещині 

29 липня, близько 6-ї години ранку на автодорозі Одеса-Рені поблизу села Монаші Маразліївської ОТГ сталася ДТП, унаслідок якої постраждали шестеро людей, зокрема троє дітей.

Поліція веде розслідування обставин двох дорожньо-транспортних пригод у Березівському районі, внаслідок яких постраждало семеро осіб, троє з них загинули. Обидві аварії сталися 20 липня на 424-му кілометрі траси Київ-Одеса.

В Хаджибейському районі Одеси сталася автопригода на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Хуторської. Внаслідок аварії постраждали 13 осіб, включаючи водія маршрутного таксі.

Ввечері, 7 липня, близько 20:00 у селі Маяки Одеського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої травмувався 13-річний хлопчик. За попередньою інформацією поліції, водій рейсового автобуса, який рухався за міжнародним маршрутом, наїхав на підлітка, що перетинав дорогу на нерегульованому пішохідному переході. 

В Приморському районі Одеси сталася автопригода, в результаті якої травмувалися четверо людей, зокрема двоє 11-річних хлопчиків. Інцидент стався на перехресті вулиць Велика Арнаутська та Європейська, де через відсутність електроенергії не працював світлофор.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися