Уперше за 40 років на одеській вулиці з'явився асфальт

На проїжджій частині замість колишньої ґрунтовки тепер рівний асфальт, а от про пішоходів не подумали

В Одесі нещодавно вперше заасфальтували вулицю Вітчизняну, що в селищі Сахарне (Малиновський район міста). Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат Одеської міськради Олександр Іваницький.

Депутат виклав фотографії "до" і "після" капітального ремонту вулиці, зазначивши при цьому, що останні 40 років тут не було дороги, а "лише напрям".

Правда, одесити в обговоренні цього поста відзначили, що дорогу зробили, а ось про тротуар забули. А людям треба десь ходити, нехай це і "депресивний район", яким в останні 30 років вважається селище Сахарне.

Зазначимо, що селище Сахарне – одне з історичних місць Одеси. Назву місцевість отримала на честь цукрового заводу Бродського, який був побудований у 1879 році і підірваний 31 серпня 1918 року. Саме навколо підприємства і утворилося наприкінці 19-го століття робоче селище.

Зараз тут переважає приватна забудова з погано заасфальтованими, а місцями взагалі не асфальтованими дорогами. У рамках комплексної міської програми благоустрою околиць Одеси вулиці місцевої "глибинки" поступово набувають цивілізованого вигляду.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", на ділянці вулиці Бориса Литвака тимчасово перекриють рух через будівництво.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анжела

8 квітня 2021, 02:16

Сделайте пожалуйста, на конечной 115 маршрутки детскую площадкуя , кроме как в город некуда пойти с детьми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися