На Одещині четверо батьків понесуть відповідальність за недогляд за дітьми

Малеча в родинах не була забезпечена базовими речами, пропускала шкільні заняття та погано себе вела у школі

В Одеській області на четверо батьків чекає адміністративне покарання за поганий догляд за дітьми. Так учень Ширяївського ліцею  систематично прогулював уроки та не виконував домашні завдання. Також школяр із Ревівського навчального закладу двічі розбивав у ньому вікна. Ще один юнак із Петровірівського ліцею нецензурно лаявся та погрожував побиттям двом одноліткам. Про всі ці випадки в поліцію повідомили вчителі та батьки дітей, яких скривдили.

Про це повідомляє Національна поліція в Одеській області. 

Також поліцейські відвідали з черговою перевіркою мешканку селища Ширяєве, яка виховує трьох малолітніх дітей і була попереджена про неналежне виконання батьківських обов’язків. Під час візиту виявилося, що жінка не зробила жодних належних висновків. Вона була нетвереза, а її діти – недоглянуті й голодні.

Яке покарання чекає на батьків

За невиконання обов’язків щодо виховання дітей відносно батьків поліцейські склали адміністративні матеріали. Їм загрожує покарання штрафом від 850 до 5100 грн

З хлопчаками, які бешкетували, ювенали поговорили про можливі наслідки їхніх протиправних дій. Дітей закликали направити свою енергію у правильне русло – гарно вчитися та займатися спортом. Дорослим нагадали, що вони мають обов’язки щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей, і попередили про суворішу відповідальність, якщо ситуація у їхніх родинах залишиться без змін, - повідомили поліцейські. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що першачки вже з третього квітня можуть подаватися у школи. Вчителі закликають батьків вже зараз готувати пакети документів для вступної кампанії у школи. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися