В Одесі сильний вітер повалив дерева на дороги і зупинив рух

В результаті древопада впало 9 дерев та 4 великі гілки

Вночі через сильний вітер в Одесі почався древопад. В результаті впало 9 дерев та 4 великі гілки. Про це повідомляє прес-служба КП "Міськзелентрест".

Так, на перетині вулиць Катерининської та Єврейської дерево впало на проїжджу частину, прямо на пішохідний перехід. На щастя, обійшлося без постраждалих. Рух транспорту на даній ділянці було перекрито.

Крім того, в результаті сильного вітру впали дерева на проспекті Добровольського (10-я лінія), на вулиці Хімічної, у Місячному провулку, 4, а також на площі Десятого квітня , вулиці Варненської, 4 і вулиці Єлисаветинської.

А вночі на Хаджибейской дорозі, біля зупинки "Школа" впала тополя. Дерево повисло на контактній мережі, але не порвало її. У підсумку, трамвай №20 не ходить. На маршруті тимчасово працює автобус. Зараз працівники служби енергогосподарства знімають дерево.

Крім того, великі гілки зламані вітром за адресами: Французький бульвар, 46, вул. Косовська (гілка над переходом), вул. Черняховського (гілка на проводах), вул. Генерала Петрова, 29 (відколовся шматок дерева).

"Працівники виробничо-технічної служби підприємства оперативно реагують на аварійні ситуації і усувають наслідки негоди", - відзвітували комунальники.

picture

picture

Автор фото: КП "Міськзелентрест"

Відзначимо, за прогнозами Гідрометцентру в Одесі обіцяють пориви вітру до 15-24 м/с.

Як раніше писав портал "Коментарі", в Одесі знову оголосили перший рівень небезпеки з-за туману.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися