В Одесі планують підняти тарифи на опалення (Оновлено)

Якщо Нацкомісія з регулювання енергетики та ринку комунальних послуг дасть добро, то тариф піднімуть більше ніж на 40%

Наступного тижня Нацкомісія з регулювання енергетики та ринку комунальних послуг розгляне нові тарифи на опалення для мешканців Одеси. Про це повідомляє одеський сайт "Думська".

На засіданні бюджетної комісії міськради директор КП "Теплопостачання міста Одеси" Олександр Михайлов повідомив, що НКРЕКП займеться цим питанням 25-26 листопада. Якщо тарифи затвердять, то вони вступлять в силу вже в грудні цього року. Таким чином, одесити будуть платити за опалення на 42% більше, ніж зараз.

Нові розрахунки раніше опублікували на офіційному сайті КП "ТМО" і навіть нібито обговорили з громадськістю. Отже, якщо сьогодні одна гігакалорія для населення коштує 1009 грн, то після підвищення ціна складе 1445 грн.

Відзначимо, що спочатку КП "Теплопостачання міста Одеси" хотіло підвищити вартість тепла на 54-72%. Тоді під час розгляду проекту нових розцінок Нацкомісія заявила, що їх повинен стверджувати мер міста Геннадій Труханов, адже в мерії план щодо встановлення теплових лічильників провалили.

ОНОВЛЕНО: Як заявив в. о. директора КП "ТМО" Олександр Михайлов, незважаючи на рішення Нацкомісії регулювання енергетики та ринку комунальних послуг в листопаді і грудні одесити будуть платити за старими тарифифам.

"Я можу з упевненістю сказати, що у листопаді та грудні 2019 року населення буде платити за тими ж розцінками за теплову енергію, які існували на початок опалювального сезону", - повідомив Михайлов.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Одесі підвищать плату за вивезення сміття.

Джерело: https://dumskaya.net/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися