Урочисте відзначення 79-ї річниці визволення Одеси від нацистських окупантів

Десятки одеситів поклали квіти до пам’ятників героям

10 квітня 2023 року в Одесі відзначають 79-у річницю визволення міста від нацистських окупантів. Цього дня відбулося урочисте покладання квітів до стели "Крила Перемоги" на площі Десятого квітня та пам'ятника Невідомому матросу на Алеї Слави.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради


Дорогі одесити! З Днем визволення Одеси — українського міста, де завжди жили та продовжують жити вільні та мужні люди. Перемогли тоді, переможемо й тепер! - заявив мер Одеси Геннадій Труханов.



Ця пам'ятна дата нагадує про тяжкі часи, які пройшли в Одесі під час Другої світової війни. Урочистості з нагоди визволення міста відбуваються щороку, щоб не забути героїчного подвигу, який вчинили українські воїни та мешканці міста в той час. Це є символом мужності, відваги та патріотизму для мешканців Одеси та всієї України.

Також сьогодні “Коментарі” писали, що комплекс превентивних дій, що проводять правоохоронці, спрямований на дотримання безпеки під час заходів з нагоди 79-ї річниці визволення міста від фашистів. Вони відбудуться сьогодні у центральній частині Одеси.

Нагадаємо, що знадобилось 408 днів війни аби один з найбільших парків Одеси отримав українську назву. Тепер вона є більш чіткою та зрозумілою для відвідувачів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися