Одеська бригада ТрО отримала багатоцільовий автомобіль

Вантажівка готова для виконування бойових завдань.

Одеська бригада ТрО отримала чергову допомогу. На звернення командира одеської бригади, за бюджетні кошти придбали вантажівку КрАЗ.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Це - важкий багатоцільовий автомобіль. Він не новий: вантажівці декілька років, але вона майже без пробігу, - сказав мер Геннадій Труханов

Спеціалісти провели повне технічне обслуговування машини. Оновлені всі рідини, прокладки та інші витратні матеріали. На сьогодні вантажівка готова для виконування бойових завдань. Також для бригади було передано тактичні аптечки, які постійно потрібні нашим бійцям на фронті.

Допомога на Одещині 

Обласна психіатрична лікарня №2 в Одесі отримала гуманітарну допомогу від фонду "Razom for Ukraine", що базується у США. Нещодавно на майданчик лікарні прибула вантажівка із медичним обладнанням.

Також "Коментарі" писали, що одеські медики отримали 8 нових автомобілів швидкої медичної допомоги типу "С", які будуть допомагати лікарським бригадам рятувати життя. Автівки швидкої допомоги поїдуть в різні райони регіону. В них є все необхідне, щоб вчасно надати допомогу українцям. 








Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися