В Одесі проїзд одним провулком буде перекрито: коли його відкриють

Комунальники ремонтуватимуть фасад житлового будинку

В Одесі заборону руху транспорту по провулку Ляпунова у межах будинку №12 продовжено до 1 червня.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Як заявляють у департаменті міського господарства, це зроблено, щоб забезпечити безпеку під час виконання стабілізаційних робіт — комунальники намагаються запобігти подальшій руйнації фасаду флігеля житлового будинку. Варто зазначити, що роботи стартували ще 13 лютого і тоді перекрили рух транспорту в провулку, а закінчити стабілізацію фасаду обіцяли ще до 13 березня.

Ремонт доріг на Одещині

Через суттєве потепління, на Одещині підрядні організації ліквідовують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах  області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами.

Також на порталі "Коментарі" писали, що в Одесі планують провести капітальний ремонт та стабілізувати стан аварійних ділянок дамби Хаджибейського лиману. 

У Приморському районі міста Одеса "Інфоксводоканал" планує оновити старий водопровід. Це дозволить запобігти можливим аваріям та відключенням в Аркадії та частині Малого Фонтану.








Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися