Здавали тварин в оренду: подробиці скандалу в Одеському дельфінарії

Столичні блогери розгнівали одеситів

Вчора в мережі з’явилося скандальне відео там де блогери з Києва танцюють разом з морськими котиками в номері готелю Одеського дельфінарію. Відео одразу привернуло увагу зоозахисників та активістів які вважають цей факт знущанням з диких тварин. Поліція зареєструвала звернення щодо інциденту.


Про це повідомляє громадський активіст Дем’ян Ганул.


Деталі скандалу


Дельфінарій пропонує орендувати морських тварин до себе в номер та знімати з ними відео та робити будь-що за гроші. Саме такими послугами скористувалася блогерка яка приїхала на відпочинок зі столиці в Одесу. Вона разом з морськими котиками записала відео в соціальні мережі там де танцює з тваринами. Втім після хвилі обурення дівчина видалила відео зі своєї сторінки.


Як зазначив  активіст сьогодні в дельфінарій “Немо” навідаються не тільки блогери та відпочивальники, а й правоохоронці. Поліцейскі розбираються зі скандальною ситуацією. 


Сьогодні слідчі збираються навідатися до “живодерні” для встановлення обставин, та усіх учасників події. Чекаємо на штраф для "Немо" та столичних блогерів, — зазначив Дем’ян Ганул.

 

Що відомо про скандального власника "Немо"


Андрій Кисловський неодноразово потрапляв до скандалів. Одним з найяскравіших було затримання промерського депутата у квітні минулого року. СБУ затримала Кисловського в його ж володіннях, в одному з номерів "Немо". Варто зазначити, що це було незвичайне затримання. Депутата застали голим разом з дівчиною трансвеститом. Відео затримання досить швидко розлетілось по мережі та набрало великого розголосу.

Втім скандальне затримання ніяк не вплинуло на кар’єру Андрія Кисловського. Вже 8 лютого 2023 року депутат від партії "Довіряй ділам" потрапив до чергового скандалу. Під час засідання сесії він вирішив покурити одразу в залі. Ці дії потрапили до відеозапису онлайн-трансляції сесії, втім потім цей фрагмент було швидко видалено з неї. Однак як кажуть: "Інтернет пам’ятає все".

Крім того, пов’язують Кисловського з ще одним скандалом. Так в лютому цього року Бюро економічної безпеки викрило депутата Одеської міської ради на веденні бізнесу в тимчасово окупованому Криму та несплаті податків на понад 7,5 мільйонів гривень.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Парку Перемоги помітили лебедів з підрізаними крилами, які тепер не можуть літати. Одесити повідомляють, що крила підрізали дуже по-звірячому та некваліфіковано.


Також зазначимо, один із тих, хто брав участь у варварському підрізанні крил лебедям у парку Перемоги в Одесі, виявився працівником парку.


Джерело: https://t.me/ganul93/7205


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися