Перші результати опитування щодо перейменування районів Одеси: статистика за 5 днів

Голосують як і найстарші, так і наймолодші одесити

З 15 по 29 квітня 2023 року у мешканців Одеси є можливість взяти участь в електронному опитуванні щодо перейменування двох районів міста. Голосування проводиться на вебпорталі Одеської міської ради "Соціально активний громадянин" у спеціальному електронному сервісі "Громадське обговорення".


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Учасникам опитування пропонується відповісти на запитання, чи згодні вони з перейменуванням Малиновського району на Хаджибейський та Суворовського району на Пересипський. За даними станом на 10:30 20 квітня, в електронному опитуванні взяли участь 3502 особи, щодо перейменування Малиновського району, та 3687 осіб, щодо перейменування Суворовського району. Цікавим є те, що учасниками опитування є люди різного віку — від наймолодшого, 2005 року народження, до найстаршого, 1937 року народження. 


Як проголосувати


Для участі в електронному опитуванні необхідно зареєструватися на вебпорталі та відповісти на запитання щодо перейменування районів міста. Єдиними можливими відповідями будуть "Так" або "Ні". Для проведення процедури електронного опитування буде створено особистий онлайн-кабінет, де необхідно вказати дату народження, адресу місця проживання, електронну адресу та номер мобільного телефону.


Також зазначимо, що з 19 квітня до 1 травня відбудеться голосування про перейменування об'єктів топоніміки міста. Щоб взяти участь в опитуванні потрібно бути членами територіальної громади м. Одеси та досягти 18 років.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися