До завершення голосування одна доба: чи будуть перейменовані райони Одеси

Опитування можна відстежувати в реальному часі

Відбувається електронне опитування серед мешканців Одеси щодо перейменування двох районів міста: Суворовського та Малиновського. Нові назви, які розглядаються — Пересипський та Хаджибейський відповідно. Опитування проходить на порталі "Соціально активний громадянин" і доступне через електронний сервіс "Громадське обговорення".


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Процес опитування відбувається в режимі реального часу і його можна відстежувати на електронному сервісі "Громадське обговорення". Результати опитування будуть використані міською радою при прийнятті рішення щодо перейменування районів міста. Опитування триватиме до 29 квітня.


Станом на 10:30 27 квітня 2023 року в електронному опитуванні взяли участь: 


  • з питання перейменування Малиновського району - 4145 осіб;

  • з питання перейменування Суворовського району - 4614 осіб.      


Як проголосувати 


Для участі в електронному опитуванні необхідно зареєструватися на вебпорталі та відповісти на запитання щодо перейменування районів міста. Єдиними можливими відповідями будуть "Так" або "Ні". Для проведення процедури електронного опитування буде створено особистий онлайн-кабінет, де необхідно вказати дату народження, адресу місця проживання, електронну адресу та номер мобільного телефону. 


Також зазначимо, що з 19 квітня до 1 травня відбувається голосування про перейменування об'єктів топоніміки міста. Щоб взяти участь в опитуванні потрібно бути членами територіальної громади м. Одеси та досягти 18 років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися