Важливо

Покидайте півострів поки ще можете: Братчук про Крим та чергові заяви пропагандистів щодо Одеси

Окупанти не полишають своїх божевільних мрій захопити Одесу

В російських медіа досі лунають достатньо вже неактуальні, зважаючи на ситуацію,  заклики, що потрібно відрізати Україну від Чорного моря. Окупанти досі говорять про так зване “звільнення” Одеси, Миколаєва та Херсона з якого вони бігли не озираючись.


Про це розповів речник голови Одеської ОВА Сергій Братчук в ефірі телемарафону.


Речник Одеської ОВА прокоментував слова колабораціоністки та сенаторки РФ від тимчасово окупованого Криму Ольги Ковітіді. Вона заявила про необхідність нейтралізації Одеси як військової бази України та знищення нафтоналивних сховищ.


Ці заяви розраховані вперш за все на внутрішнього споживача, а на одеситів це не впливає жодним чином. Кримські колаборанти відзначаються тим, що намагаються проявити себе в публічному просторі й показати, що контролюють ситуацію на тимчасово окупованому півострові. Як їм це вдається та як в них працює ППО ми прекрасно бачимо. “Бавовна” росте не лише в Криму, а й в морі ворогові дуже не спокійно. Хай збираються в “похід”, але через Кримський міст до Росії. Це буде найкращий для них вихід, — зазначив Сергій Братчук.


Чого очікували росіяни від нічного масованого обстрілу 


Як писали пропагандистські ЗМІ країни-агресора, за результатами ракетної атаки вони очікували відключень електроенергії на території України. Проте не так сталося, як гадалося.


Мета в них одна-єдина, щоб України не було, тому нічого дивного, що вони намагаються відчути “запах крові”. Нам потрібно робити своє, а впливати на думку росіян немає сенсу. Треба працювати з нашим народом, а на країну-терориста впливатимуть лише Збройні сили України, — підкреслив речник Одеської ОВА.


Також “Коментарі” писали, що сьогодні вночі країна-терорист знову спробувала завдати масованого ракетного удару по території України. На тлі цього вони вивели в Чорне море два ракетоносії, проте через потужний шторм, під час обстрілу їх залучено не було.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися