В Одесі з другої спроби затвердили двох заступників міського голови

Перше голосування було провалено

Депутати одеської міськради з другої спроби затвердили на посадах двох заступників мера міста Труханова: Сергія Тетюхіна та Олександра Філатова. Всі присутні 47 депутатів проголосували одноголосно.

Про це стало відомо на сесії 3 травня.

Сергія Тетюхіна затвердили на посаді першого заступника Одеського міського голови, замість Михайла Кучука, який звільнився на початку року. Олександра Філатова — на посаді заступника з питань діяльності виконавчих органів влади. До цього обоє були в статусі виконувачів обов’язки. Філатов також є директором департаменту земельних ресурсів. 

Зазначимо, це друга спроба затвердити Тетюхіна і Філатова на посадах віцемерів. Перша була на сесії 8 лютого. Тоді депутати провалили голосування.

Зараз у Труханова шість заступників: Дмитро Жеман, Сергій Тетюхін, Світлана Бедрега, Павло Вугельман, Олександр Філатов і Олег Бриндак. Останній — на посаді в статусі виконувача обов'язків.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 26 квітня, ВАКС частково задовольнив клопотання прокурора САП про зміну запобіжного заходу заступнику міського голови Одеси Павлу Вугельману. Так до обвинуваченого застосували запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 5 368 000 гривень.




Джерело: https://omr.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися