Суспільний бюджет-2020: будемо вибирати між сквером світу, мінітеатром і живими стінами

Комісія з суспільного бюджету розглянула останні проєкти городян. Завтра розпочнеться голосування

Комісія з суспільного бюджету розглянула останні 76 проєктів. 55 з них підтримали, 4 схвалили на умови об'єднання, а 16 відхилили. Ще один проєкт зняв з голосування сам автор. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Серед відхилених виявилися проекти банку пам'яті, фонтану бажань, скейт-парку на вулиці Грушевського та "вікна в Європу" - великого екрану з підключенням до мережі в академії громадського харчування для спілкування з іншими країнами Європи в режимі реального часу.

Натомість у місті незабаром можуть з'явитися вулична арт-галерея та мінітеатр, парклети, ожилі стіни й освітлення нерегульованих пішохідних переходів. Також комісія підтримала проєкти кают-компанії "Морської бібліотеки" і створення комплексу для занять воркаутом.

Онлайн-голосування за проєкти розпочнеться вже завтра й триватиме до 16 грудня включно. Одна людина може проголосувати за п'ять різних проєктів на міський платформі "Соціально активний громадянин".

"Переможцями будуть визначені проєкти, які наберуть найбільшу кількість голосів за підсумками онлайн-голосування, окремо по великим і окремо за малими громадськими проєктами", - повідомили в пресслужбі муніципалітету.

Нагадаємо, що на розгляд Комісії надійшов 131 проєкт. На попередніх двох засіданнях комісія вже розглянула 90 проєктів одеситів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комісія відмовилася від ідеї будівництва одеської Ейфелевої вежі.
Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися