На Одещині почався ремонт траси: де можливе ускладнення руху

На трасі планують усунути аварійні деформації покриття

У зв'язку із ремонтними роботами можливе ускладнення руху на автодорозі М-15 Одеса – Рені.

Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

З 8:30 години ранку 10 травня по 18:00 годину вечора 14 травня, на автомобільній дорозі М-15 Одеса – Рені (на м.Бухарест), км 48+500, біля КПП "Маяки-Удобне" (початок транзитної зони), будуть виконуватись аварійно-ремонтні роботи.

На трасі планують усунути аварійні деформації покриття (вибоїни, колійність), що утворилися через значний потік автотранспорту (здебільшого великовантажного).

Дорожні роботи будуть виконуватись без перекриття автомобільного руху, тому просимо водіїв бути уважними на ділянці аварійних робіт, звертайте увагу на попереджувальні знаки та дотримуйтесь Правил дорожнього руху, - попереджають у службі.

Загалом на  дорогах Одеської області ліквідовують аварійну ямковість та вибоїни.

Аварійно ліквідовуємо деформації дорожнього полотна (ямковість, колійність, вибоїни), що утворилися, як після зимової негоди, так і через велику інтенсивність руху великовантажного транспортних, - додають в повідомленні. 

Роботи виконуються гарячими асфальтобетонними сумішами. Працюють загалом на основних економіко-логістичних та гуманітарних маршрутах - дороги до річкових та морських портів, сусідніх областей та районів та в бік держав-сусідів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Одеська міська рада провела нараду на якій обговорили стан робіт з капітального ремонту Деволанівського узвозу. Під час наради було заявлено, що вже відновлено зливові колектори, завдяки чому Митну площу не підтоплює навіть під час сильних опадів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися