Роботи щодо підвищення безпеки дорожнього руху в Одесі: що зроблено

Роботи проводились на вулиці Пироговській

У місті Одеса продовжується системна робота з метою підвищення стандартів безпеки в усіх аспектах дорожнього руху. Особливу увагу комунальники приділяють об'єктам соціальної інфраструктури.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Одним з таких заходів є відновлення перильних огорож на вулиці Пироговській, яке було виконано спеціалістами відділу знаків та турнікетів КУ. Головна мета цих огорож — забезпечення безпеки та захисту життя пішоходів. Перильні огорожі використовуються переважно на місцях, де перетинається пішохідний потік з автомобільними дорогами. Вони відіграють важливу роль у запобіганні можливих небезпек та створенні безпечних умов для пересування пішоходів.

Ремонтні роботи в Одесі

“Коментарі” писали, що з 24 квітня Укртрансбезпека відстежує порушення габаритно-вагових норм на в'їзді в Одесу автоматично. На автодорозі М-05, Київ – Одеса розташовано ще одну WIM-систему (WIM 49). 

 Також зазначимо, що через суттєве потепління, на Одещині підрядні організації ліквідовують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах  області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами. 

Нагадаємо, що у Приморському районі міста Одеса "Інфоксводоканал" оновлює старий водопровід. Це дозволить запобігти можливим аваріям та відключенням в Аркадії та частині Малого Фонтану.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися