Японія планує покращити одеську медицину: що дасть підписаний меморандум

Допомога надається на тлі постійних російських обстрілів

Одеса та Йокогама підписали меморандум про співробітництво в медичній галузі. Він має на меті надання допомоги Одесі у вигляді мобільних контейнерів із медичним устаткуванням.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Така медико-технічна допомога є важливою для міста на тлі російської агресії та підвищеного навантаження на медичні заклади. 

Укладання цього Меморандуму стало результатом переговорів з японськими партнерами, які проходили під час візиту до міста-побратима Йокогама одеської делегації, - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, Йокогама – найбільше портове місто Японії, адміністративний центр префектури Канагава, друге за величиною місто після Токіо, одне з міст державного значення Японії. 

Зв'язки між містами-побратимами Одесою та Йокогамою були встановлені в 1965 році. В 1985 році сторони підписали "Угоду про подальший розвиток дружніх зв’язків між порідненими містами Одесою та Йокогамою". А у 2015 році підписано "Спільну декларацію на честь 50-річчя побратимських відносин".

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Король Чарльз III 26 квітня, засвідчить підписання меморандуму про співпрацю між Одеською обласною універсальною науковою бібліотекою імені М. Грушевського та Центральною бібліотекою Ліверпуля. 







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися