Одеський велосипедист вже три тижні їздить по Південній Америці

На третій день подорожі Руслан Верін поставив особистий рекорд

Відомий одеський велосипедист Руслан Верін ще на початку листопада вирушив підкорювати Південну Америку. Про свої враження веломандрівник ділитися на своїй сторінці в Facebook.

Вже на третій день шляху Верін поставив свій особистий рекорд - 4736 метрів над рівнем моря на велосипеді.

"Ноги гудуть! Холодно і мокро! Ще не віриться, що впорався! Голодний! Хочеться швидше є душ і спати, але! Жадібність! Так, так. Саме жадібність змусила затриматися на цьому місці і їсти красу навколо і смакування перемоги! Жадібність, що витратив стільки сил, фізичних і моральних, а насолодитися моментом?", - прокоментував одесит.

На висоті 4200 метрів в Перу одесит натрапив на школу, яка його вразила. Там було всього три учня і два викладачі. І не дивлячись на настільки віддалене розташування навчального закладу, там є все необхідне для навчання.

"Нагадую, що це глушину на висоті 4200. Першим ділом я зайшов у їдальню. Так, тут є їдальня і дітей безкоштовно годують сніданками. Ну, і школа ця державна, і безкоштовно. Немає каналізації і водопроводу. Але все дуже охайно. Стоять навіть 3 зубні щітки і пасти. Мило. Багато пояснювальних плакатів про гігієну. Закінчивши знімати кухню, я попрямував в клас. Єдиний клас ... Дошка краще, ніж була у мене в школі! У них є кістяк, у них є класний стаціонарний комп'ютер. Ноутбук приніс з собою викладач", - поділився Верін.

У своєму блозі веломандрівник розповів, що всюди зустрічає лам у вільному випасі. А також він поділився своїми враженнями від нового блюда.

"Лам вирощують для вовни і м'яса. Альпаки теж зустрічаються, але лише кілька разів я бачив їх разом. Хоч вони і домашні, але близько не підпускають поки пасуться. Вироби з вовни я бачу. А ось де дівається м'ясо? У кафе пропонують свинину, яловичину, курку і рибу. Варто було мені задуматися про це серйозно, як наступного ж селищі зустрів кафе з пропозицією обіду з м'ясом альпаки. Ціна була на 0,3 долара дорожче, ніж звичайний обід. Я думаю, що це не з-за м'яса альпаки, а тому, що маленьке селище на висоті 4200 метрів над рівнем моря. М'ясо альпаки прям дуже схоже на баранину, правда дуже сухе і жорстке (можливо поганий спосіб приготування був)", - розповів мандрівник.

Як раніше писав портал "Коментарі", одеський велосипедист Руслан Верін відправився в подорож по Південній Америці.



Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися