В Одесі готуються офіційно відкрити купальний сезон: де можливо буде відпочивати

На пляжі розмістили інформаційний стенд

В Одесі пляж "Золотий берег" ймовірно відкриє купальний сезон офіційно. Там повісили стенди з правилами знаходження на пляжі. 

Про це повідомляють у соціальних мережах. 

Зазначено, що заборонено запливати за буйки та перебувати на пляжі з 21:00 до 7 ранку. А у разі сигналу повітряної тривоги рятувальники зобов'язані запропонувати відпочивальникам евакуюватися з пляжу.

Також на стендах вказано, що одеситам та гостям міста заборонено запливати за буйки. Поки офіційного оголошення в одеській міськраді не давали. 

picture

Ще на початку війни за різними даними ворог скинув у море близько 400-500 протикорабельних мін. Під час шторму їх неодноразово зривало з  якоря та прибивало до берега. Тому загроза підриву мін залишається високою в будь-який час. Слід пам'ятати, що прогулянка вздовж пляжної зони може бути небезпечною. Цілком імовірним є неконтрольований підрив міни. У разі виявлення вибухових предметів в жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102.

Нагадаємо, що в Чорному морі сотні російських мін, які чи не щотижня зриваються з якоря та прибивають до берега. Данія надала спеціальне обладнання для очищення акваторії від вибухонебезпечних предметів.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися