Запуск тимчасових поліцейських станцій у Одесі: безпека на пляжах

Понад 50 правоохоронців будуть працювати на цих станціях

В Одесі, з метою безпеки на пляжах "Золотий берег", "Ланжерон" та "Аркадія", відновлюють роботу тимчасових поліцейських станцій. Ці пляжі є основними туристичними місцями в місті під час літнього сезону, і належне забезпечення безпеки мешканців і відпочиваючих є пріоритетом.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Понад 50 правоохоронців будуть працювати на цих поліцейських станціях у цілодобовому режимі, з можливістю збільшення кількості нарядів у святкові та вихідні дні. Дана практика є звичайною для одеської поліції, оскільки з приходом теплих днів кількість відпочиваючих на пляжах Одещини значно збільшується. Максим Бойко підкреслив, що головним завданням правоохоронців є забезпечення спокою та безпеки мешканців та гостей міста, а також контроль дотримання обмежень і правил воєнного стану.


Ви нестимете службу в центральній та історичній частинах Одеси, в прибережних і паркових зонах, де ризик скоєння правопорушень в літній період збільшується. Виважено та професійно виконуйте свою роботу. Жителі та гості міста покладаються на вас, - зазначив начальник Одеського районного управління поліції № 1 Максим Бойко.

picture

Нагадаємо, що на Одещині триває набір до лав патрульної поліції області та міста Ізмаїл. Долучитися можна, виконавши кілька вимог. 


Також зазначимо, що відтепер в місті будуть працювати велопатрулі, що забезпечуватимуть охорону порядку на вулицях. Ці двоколісні патрулі здійснюватимуть патрулювання парків, пішохідних зон, центральної частини міста, набережних та вуличок, недоступних для службових автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися