Загроза в Чорному морі: ворог терміново вивів ракетоносій

Військові закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

Згідно з останніми даними, ворог тримає 7 кораблів у Чорному морі та 1 корабель в Азовському морі, повідомляють джерела. Особливу увагу варто приділити ракетоносієві, який терміново було виведено на бойове чергування в Чорне море о 10:30. Загальний залп — до 8 ракет типу "Калібр".


Про це повідомив полковник Оперативного командування "Південь" ЗСУ Владислав Назаров.


Також, рівень ракетної загрози вважається високим через можливу активність ворожої авіації та здатність морських ракетоносіїв швидко виходити у райони запуску ракет. Крім того, штормова погода з грозами та поривчастим вітром може сприяти прибиттю морських мін до прибережних районів.


Будьте пильні та свідомі, дотримуйтесь правил та обмежень правового режиму воєнного стану та алгоритмів дій під час повітряної тривоги. Також, будьте уважні до сигналів повітряної тривоги. В регіонах, де вона проголошена, залишайтесь в укриттях, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що 24 травня вранці морські дрони здійснили атаку на російський корабель поблизу берегів Туреччини. Згідно з даними це розвідувальне судно “Іван Хурс”.


Також, “Коментарі” писали, що на Одещині до 15 років за ґратами засудили ворожого агента, який зливав дані про обороноздатність регіону. Він також допомагав ворогу наводити ракети



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


УКРАИНЕЦ

27 травня 2023, 11:35

Так бомбите уничтожайте русский флот!!! к чему эти бессмысленные новости, действовать нужно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися