“Парламентський урок”: як стати депутатом чи президентом

Освітній центр Верховної Ради України провів лекцію для студентів

Щоб ви зробили, якщо вам треба було б розподілити 50 мільйонів гривень державного бюджету? На виїзній лекції від  освітнього центру Верховної Ради України молодь Одещини годинку “працювали” чиновниками, депутатами та президентом. Молодь дізналася як це сидіти у депутатському кріслі та як працює влада  Україні зсередини. Освітній центр Верховної ради України провела “парламентський урок” для молодих людей Одеси. 


Сьогодні відбулася виїздна лекція до Дня захисту дітей про парламентаризм і демократію. Це інтерактивне заняття, і кожний зможе дізнатися, як це – бути депутатом ВР. Ми готуємо молодь до того, що вони – майбутні законотворці, і що у майбутньому саме вони можуть сісти у депутатське або президентське крісло, – розповіла керівниця освітнього центру Верховної Ради України Олена Постинюк.


Лекція відбулась до Дня захисту дітей. 


Нагадаємо, день захисту дітей відзначили нагородженням та розвагами. 1 червня став особливим днем для дітей Одеси, коли Міський сад перетворився на справжнє місто дитячих мрій. У рамках святкування Дня захисту дітей відбулися захопливі події та розваги, які принесли радість юним одеситам. Діти отримали можливість взяти участь у майстер-класах, переглянути шоу мильних бульбашок та насолодитися смаколиками. Виставка малюнків переможців міського конкурсу “Місто дитячих мрій” також була представлена, демонструючи таланти та творчість молодих одеситів.


Раніше “Коментарі” писали, що правоохоронці по всій Одеській області створили святкову атмосферу для наймолодших мешканців регіону. Це були внутрішньо переміщенні діти з прифронтових областей та діти загиблих на війні колег.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися