Уникайте незручностей на дорогах Одеси: адреси ремонтних робіт

Заздалегідь плануйте свій маршрут

У місті Одеса команда співробітників комунального підприємства "Міські дороги" розпочала роботи з очищення вулиць та відновлення дощоприймачів. Ці завдання виконуються в різних районах міста з метою покращення інфраструктури та забезпечення комфортних умов для мешканців.


Про це повідомляє Департамент міського господарства.    


Роботи проводяться за такими адресами: 


  • вул. Балківська (Автовокзал) – очищення дощоприймачів, промивка рукавів;


  • вул. Супутників, 3 – очищення колектору;


  • Буферний ставок – очищення ставку;


  • вул. Супутників – встановлення антивандальних решіток на дощоприймачі.



Шановні автолюбителі, не залишайте автотранспорт на решітках дощоприймачів, і в безпосередній близькості до них, це ускладнює роботу спецтехніки, — йдеться в повідомленні.   


“Коментарі” писали, що з 24 квітня Укртрансбезпека відстежує порушення габаритно-вагових норм на в'їзді в Одесу автоматично. На автодорозі М-05, Київ – Одеса розташовано ще одну WIM-систему (WIM 49).   


Також зазначимо, що через суттєве потепління, на Одещині підрядні організації ліквідовують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах  області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами.  


Нагадаємо, що у Приморському районі міста Одеса "Інфоксводоканал" оновлює старий водопровід. Це дозволить запобігти можливим аваріям та відключенням в Аркадії та частині Малого Фонтану



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися