Готували розсаду: школяри ознайомитись з професією озеленювача

Старшокласникам з Одеси провели майстер-клас з вирощування квітів

Заходи до Дня захисту дітей продовжуються. Так, для старшокласників Одеси провели майстер-клас з вирощування квітів. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Підліткам провели невелику екскурсію по комунальному тепличному господарству “Троянда”, а потім показали як правильно готувати розсаду. Міський голова Одеси Геннадій Труханов, розповів, що подібні заходи спрямовані на соціальне виховання дітей та на їх формування картини світу.

 

“Розсаду готував наш парламент старшокласників. Я вважаю, що такі ініціативі важливі та потрібні. Діти не тільки отримують корисні знання про рослини, але й дізнаються якою важкою є праця людей, які займаються озелененням нашого міста. На власні очі бачать, чому не треба зривати квіти з міських клумб, а навпаки долучатися до покращення нашого чудового міста”, - сказав міський голова Одеси Геннадій Труханов.

"Сьогодні ми побачили наскільки це потужна та важка праця. Ми цінуємо наших комунальників та дуже дякуємо їм за те, що вони роблять", - сказала голова Парламенту старшокласників Суворовського району Милана Славщік.

У КП “Троянда” підкреслили, що цьогоріч вони майже вдвічі збільшило кількість розсади, що вирощують. Це дає можливість реалізовувати надлишок підприємствам міста та одеситам.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі провели виїзну лекції від освітнього центру Верховної Ради України. Молодь Одещини годинку “працювали” чиновниками, депутатами та президентом. Молодь дізналася як це сидіти у депутатському кріслі та як працює влада Україні зсередини. Освітній центр Верховної ради України провів “парламентський урок” для молодих людей Одеси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися