Знаєш — успішно складаєш! Не знаєш — не допоможуть!

З 1 червня Одеса доєдналася до пілотного проекту із забезпечення прозорих іспитів у сервісних центрах МВС

1 червня Одеська область приєдналася до пілотного проєкту роботи нової системи отримання водійського посвідчення. Тепер теоретична та практична частина іспиту проводитиметься під наглядом відеокамер. "Сліпих зон" більше не існує. 

Крім того, оновлено система попереднього запису: наявність талонів відтепер можна перевірити онлайн, а отримати - офлайн або через електронний запис. В автомобілях "категорії В" для складання практичної частини буде відеофіксація в салоні - таким чином, щоб знімати руки і ноги як кандидата, так і екзаменатора. Також буде запис розмов у салоні.

Мета проекту - створити прозору систему отримання водійського посвідчення. Наразі в Одеській області запрацювали чотири "екзаменаційні хаби" для майбутніх водіїв, повідомляють у поліції:

№5143, що в Білгород-Дністровському, на вулиці Гагаріна, 4;

№5144, що в Ізмаїлі, на проспекті Незалежності, 362;

№ 5149 у Подільську, на вулиці Соборна, 202 Б;

№5154, що в Одесі, на вулиці Аеропортівська, 27/1.

Інші сервісних центрів МВС не зупиняють роботу, а продовжуватимуть надавати послуги з реєстрації-перереєстрації транспортних засобів, займатимуться обмінами та відновленнями водійських посвідчень, а також видачею державних номерних знаків. Однак посвідчення водія можна отримати лише в чотирьох вищезгаданих.  

Раніше “Коментарі” писали, в Одеській районній військовій адміністрації зазначили, що видано наказ щодо встановлення особливого режиму руху внутрішнього водного транспорту (маломірних суден) на окремих ділянках річок Дністер і Турунчук.

Джерело: https://mvs.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися