В Одесі вшанували пам’ять загиблих дітей в результаті російської агресії

В рамках заходу було відвідано місце торішньої трагедії в ЖК “Тірас”

В Одесі 4 червня вшановують пам’ять українських дітей, які загинули в результаті повномасштабної війни Росії проти України. Цього ж дня у світі відзначається Міжнародний день невинних дітей — жертв агресії.

Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Влада міста та області сьогодні відвідали місце трагедії, щоб вшанувати пам'ять загиблої Кіри Глодан. 23 квітня минулого року російська ракета влучила в житловий комплекс "Тірас" в Одесі, забравши життя тримісячної дитини. Тоді ще одна українська дитина стала жертвою ворожої руки.

У міському саду була проведена акція "Голоси дітей", започаткована Оленою Зеленською, яка була присвячена пам'яті всіх маленьких українців, чиє життя забрала ця війна. Учасники акції розвісили дзвіночки на символічному "Дереві-пам'яті", які символізують голоси маленьких українців, життя яких припинила російська агресія.

picture

Одного перерваного дитячого життя достатньо, щоб вимагати максимального покарання для всіх, хто віддав злочинні накази розпочати цю криваву та варварську війну. Перемога України неминуча і ми переконані, що кожен злочинець буде покараний, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Ботанічному саду ОНУ ім. Мечникова відбувся святковий захід до Міжнародного дня захисту дітей, яке було організовано для понад 100 дітей з інвалідністю. Дітей привітали зі святом та вручили сертифікати на придбання комп'ютерної техніки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися