В Одесі пройшов турнір по карате Odesa open

Понад 600 спортсменів взяли участь у змаганнях

Спортивний клуб “Катана” із Чорноморська, спортсмени якого завоювали 55 медалей (14 золотих, 16 срібних та 25 бронзових) став переможцем турніру Odesa оpen.

Odesa оpen - Всеукраїнський турнір з карате, який традиційно проводиться в стінах Національного університету “Одеська політехніка”. У змаганнях взяли участь 604 спортсмени з 37 клубів України, а також Молдови.

За результатами змагань у командному заліку, другу та третю сходинки п'єдесталу посіли одеські спортивні клуби: СК “Легіон” і СК “Тигреня” відповідно. Легіон тренують Денис Криловський, Дмитро Хитрук і Денис Сустретов. Загальна кількість нагород - 37: 13 золотих, 10 срібних та 14 бронзових. Підопічні Дмитра, Ігора та Олександра Негатурових тренерів Тигреня здобули 22 медалі: 7 золотих, 8 срібних та 7 бронзових. 

Нагадаємо, одеська спортсменка Альбіна Якобчук стала переможницею Кубка світу з веслувального марафону. 3-4 червня 2023 року в болгарському місті Русе відбувся Кубок світу з веслувального марафону. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.  Одеситка виборола золоту медаль на дистанції 3,4 км та срібну нагороду на дистанції 10 км серед юніорок. Спортсменку до змагань підготували тренери Олег Жилкін та Ілля Федоренко. Збірна команда України була представлена переможцями та призерами національної першості. У складі національної збірної команди України дебютувала переможниця національної першості серед юніорів, вихованка Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №6 Альбіна Якобчук.

Також раніше “Коментарі” писали, що у матчі тенісного турніру "Ролан-Гаррос" українка Еліна Світоліна у 2 сетах перемогла 9 ракетку рейтингу WTA - росіянку Дар'ю Касаткіну.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися