Громадський діяч і волонтер стане радником голови Одеської ОДА

Інна Білоус незабаром буде радником з гуманітарних питань голови Одеської області Максима Куцого

Громадський діяч і волонтер Інна Білоус стане радником з гуманітарних питань голови Одеської області Максима Куцого. Про це повідомили в прес-службі Одеської облдержадміністрації.

"Її досвід в гуманітарній сфері, робота в благодійних фондах та допомога дитячим установам Одеської області допоможуть нам принципово змінити підхід до вирішення таких проблем, як в центрі "Світанок" та інших подібних установах", – зазначили в ОДА.

Пропозицію стати радником голови ОДА Білоус отримала кілька тижнів тому.

"Подумала про можливості, відповідальність, крутий час для реалізації проектів, несучих довгострокові перспективи. Перерахувала на папері ризики. Пообіцяла зберігати баланс між особистим, проектами благодійних фондів та діяльністю радника на громадських засадах. І дала згоду", – написала вона в Facebook.

Зазначимо, що Інна Білоус є співзасновником благодійних фондів "Маніфест світу" і "Друзі музею", а також співорганізатором проекту Museum for Change і куратором програми "Притулок for change" в дитячому притулку "Світанок".

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", на офіційному сайті Одеської облдержадміністрації вказали дані про нових заступників керівника ОДА.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися