Директор Одеського порту: підприємство переживає глибоку кризу

Співробітникам на керівних посадах Одеського порту в 8-10 разів скоротили зарплати

Держпідприємство "Одеський порт" бореться з кризою, що принісла за останні кілька років багатомільйонні збитки. Про це повідомляє ІА "Одеса-медіа".

За словами в. о. директора підприємства Олексія Мясковського, основною діяльністю порту з 2013 року є надання буксирних послуг, що має приносити більшу частину доходів, проте приватні компанії буксирні забрали значну частину робіт підприємства, таким чином, залишивши йому всього 13% ринку буксирних послуг в Одесі. У результаті до кінця року збиток складе близько 100 млн грн.

"Це тенденція останніх трьох років. Вона безпосередньо пов'язана з однією відомою всім корупційною схемою", – сказав Мясковський і підкреслив, що всі схеми припинені, а на ринку буксирних послуг будуть діяти єдині правила для всіх.

Також він розповів, що в порту повністю змінили склад керівництва, а співробітникам на керівних посадах в 8-10 разів скоротили зарплати.

"Якщо говорити в цифрах, то замість 150-ти тисяч, працівники отримують не більше 30-ти тисяч", – додав Мясковський.

Крім того, він упевнений, що відродити будівлю готелю "Одеса" можливо, якщо знайдеться зацікавлений інвестор, готовий вкласти в готель близько 200 млн грн.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", готель "Одеса", який знаходиться на території одеського морвокзалу, хочуть передати в концесію разом з усім пасажирським комплексом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися