Питна вода: Одеса допомагає Херсонщині після підриву Каховської ГЕС

Сьогодні з Одеси відправляться дві фури з питною водою

На Херсонщині вода в деяких місцях досі прибуває, тому ситуація залишається дуже складною, в тому числі та з питною водою. Одеса своєю чергою  продовжує надавати оперативну допомогу регіону, який постраждав у результаті підриву російськими терористами Каховської гідроелектростанції.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Вчора до Херсонщини було направлено екіпажі з двома помпами для відкачування води. Сьогодні до Новоолександрівської громади, яка має проблеми з водопостачанням, було відправлено першу фуру з 20 тонами питної води.


Продовжуємо тримати на контролі всі питання, повʼязані з допомогою постраждалим людям, та оперативно відпрацьовувати всі потреби. Тільки так, тільки разом вистоїмо та переможемо, — йдеться в повідомленні.


Крім того, сьогодні буде відправлена ще одна фура з питною водою до Херсону. Одеса продовжить надавати підтримку постраждалому регіону.

picture

Також за даними Одеської ОВА станом на 13 годину 07.06.2023 до Одеси прибула 101 особа з-поміж евакуйованих. Переміщеним особам надається одноразова грошова допомога та гуманітарна допомога. Пропонуються місця для розміщення. Однак на даний час постраждалі прийняли рішення розміститись у родичів.


Нагадаємо, що вчора вночі окупанти здійснили черговий терористичний акт підірвавши Каховську ГЕС на річці Дніпро. Окрім всього, це може мати серйозні наслідки для екологічного стану північно-західної частини Чорного моря, включаючи Одесу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися