Екстрена евакуація безпритульних тварин з Херсона до Одеси: скільки пухнастих прибуло

Процес евакуації тривав понад три години

“Муніципальний центр екологічної безпеки” Одеської міської ради спільно з громадськими організаціями “Animal SOS Одеса” та “Закон природи” провели першу екстрену евакуацію безпритульних тварин з Херсона до Одеси у зв'язку зі затопленням. Під час операції було врятовано загалом 60 тварин, з них 47 собак і 13 котів. 


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Процес евакуації тривав понад три години, і рано вранці 7 червня 2023 року евакуаційна група з тваринами прибула до Одеси. Вже багато з евакуйованих тварин знайшли нових власників серед небайдужих мешканців Одеси. Тварини, які залишилися без нових господарів, будуть перевезені до притулку “Ковчег”, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Наливна, 11.


Всі, хто бажає допомогти тваринам, можуть принести необхідні речі до волонтерського штабу з 9:00 до 17:00 за адресою: вул. Комарова, 8 (Одеська загальноосвітня школа №33).

picture

Є потреба у:

- кормі;

- нашийниках (різна амуніція);

- пелюшках;

- мисках;

- обробці від паразитів;

- клітках;

- переносках;

- лежанках;

- пледах.

picture

Нагадаємо. що на Херсонщині вода в деяких місцях досі прибуває, тому ситуація залишається дуже складною, в тому числі та з питною водою. Одеса своєю чергою  продовжує надавати оперативну допомогу регіону, який постраждав у результаті підриву російськими терористами Каховської гідроелектростанції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися