Оновлення: ворог вивів на чергування надводний ракетоносій

Загальна кількість ворожого угрупування в Чорному і Азовському морях - 12 і 1 корабель, відповідно.

В оперативному командуванні "Південь" повідомили, що станом на ранок 11 червня ворог вивів на бойове чергування надводний ракетоносій, споряджений 8 "Калібрами". Рівень ракетної загрози дуже високий. 


"Ворог вивів на бойове чергування надводний ракетоносій, споряджений 8 "Калібрами". Загальна кількість ворожого угруповання в Чорному й Азовському морях — 12 й 1 корабель відповідно. Рівень ракетної загрози дуже високий", — йдеться у повідомленні.

Крім того, в загальнонаціональному марафоні новин Наталія Гуменюк речниця ОК “Південь” підкреслила, що наразі ракетоносії маневрують, щоб виснажити протиповітряну оборону, — Наталія Гуменюк.

“Крайня атака, яка відбулася “Калібрами” на Умань, вона була пов'язана з тим, що ракети мали дуже непростий маршрут. Намагалися обійти засоби захисту” — розповіла речниця ОК “Південь” Наталія Гуменюк.

Нагадаємо, що вночі 10 червня держава-терорист черговий раз атакувала Одещину та зокрема й Одесу дронами-камікадзе "Shahed-131/136". Всі безпілотники були знищені, проте через падіння уламків в одній із багатоповерхівок міста сталося загоряння. На жаль не обійшлося без жертв. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Також зазначимо, що вранці 11 червня рятувальники завершили розбирати наслідки нічної атаки на Одещину. 11 будинків та 290 квартир постраждали від вибухової хвилі внаслідок атаки дронів в ніч на 10 червня. Про це повідомили в Одеській міській раді. Комунальники знімали аварійні фасадні елементи, віконні рами, прибирали скло, аварійні дерева, затягували вікна плівкою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися